Έργα σε Κάρλα,Σμόκοβο,Μεσοχώρα

Γενναίες πιστώσεις που αφορούν σε σημαντικά έργα προσβασιμότητας, περιβάλλοντος και άρδευσης στη Θεσσαλία ανακοίνωσε χθες ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς.

 

Αναλυτικότερα ο κ. Σουφλιάς ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση των παρακάτω έργων:

 

  • τη διάθεση πίστωσης 10,4 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Άρτας, στην περιοχή του φράγματος Μεσοχώρας, στο τμήμα από σήραγγα Παχτουρίου έως Αγία Κυριακή,
  • τη διάθεση πίστωσης 17 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την κατασκευή των αρδευτικών δικτύων από το φράγμα Σμοκόβου,
  • την κατοχύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή των απαιτούμενων έργων τροφοδοσίας της λίμνης Κάρλας από τον ποταμό Πηνειό», συνολικού προϋπολογισμού 8,9 εκατ. ευρώ, με ανάδοχο την Κοινοπραξία «ΜΗΧΑΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΤΕ- ΔΟΜΙΚΑ Α.Ε» .

Με αφορμή τις ανακοινώσεις του υπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε, ο γενικός γραμματέας Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ. Γκούπας Φώτης, δήλωσε:

 

 

«Η συμφωνία που έχει κάνει η σημερινή Κυβέρνηση με τους πολίτες είναι μια συμφωνία τιμής και συνεχούς προσπάθειας. Οι δεσμεύσεις για ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας δεν μένουν στα λόγια. Ο υπουργός ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε, κ. Γιώργος Σουφλιάς αποδεικνύει για άλλη μια φορά, με τις αποφάσεις που σήμερα ανακοίνωσε, πως η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει τα μεγάλα έργα υποδομής της Θεσσαλίας. Με γενναίες πιστώσεις, ο υπουργός εξασφαλίζει την ολοκλήρωση της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Άρτας, συνεχίζει την κατασκευή των αρδευτικών δικτύων από το φράγμα Σμοκόβου και κατοχυρώνει την κατασκευή των έργων τροφοδοσίας της Κάρλας από τον Πηνειό. Πρόκειται για την υλοποίηση σημαντικών έργων προσβασιμότητας, περιβάλλοντος και άρδευσης που γίνονται πραγματικότητα, χάρη στο σωστό προγραμματισμό του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε και στην ολοκληρωμένη πολιτική της σημερινής Κυβέρνησης»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: