Κατεδάφιση κεραιών από το Δήμο

ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Σε συνέχεια των κατεδαφίσεων κεραιών κινητής τηλεφωνίας που πραγματοποιήθηκαν το 2007, η Δημοτική Αρχή θα προβεί στην κατεδάφιση δύο ακόμη κεραιών για τις οποίες τελεσιδίκησαν αποφάσεις δικαστηρίων με τις οποίες κρίνονται παράνομα εγκατεστημένες.. Η κατεδάφιση των κεραιών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαΐου 2008 και ώρα 9.00 π.μ. και την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 9.00 π.μ. Οι κεραίες αφορούν σε δύο διαφορετικές εταιρίες τηλεπικοινωνίας και βρίσκονται η μία στην οδό Βενιζέλου 16, και η δεύτερη στη συμβολή των οδών Βόλου 126 και Αλεξανδρείας 2.

Η Δημοτική Αρχή προχωράει στην ανωτέρω ενέργεια, αποφασισμένη να εφαρμόσει άμεσα, μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, μέτρα τα οποία αφορούν στην προστασία της δημόσιας υγείας. Είναι προφανές ότι και για τις υπόλοιπες κεραίες κινητής τηλεφωνίας, που τυχόν έχουν εγκατασταθεί με τον ίδιο τρόπο, η βούληση της Δημοτικής Αρχής παραμένει η ίδια.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Κωνσταντίνος Τζανακούλης δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, νιώθοντας δικαιωμένος στα όσα και δημόσια υποστήριξε μόλις πριν από 20 ημέρες κατά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με τα μέλη της Επιτροπής για τα θέματα των κεραιών. Τόνισε επίσης για ακόμη μια φορά την ανάγκη οι πολίτες να καταγγέλλουν άμεσα στον Δήμο όσες παράνομες κεραίες εντοπίζουν, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση των υπόλοιπων δικαστικών αποφάσεων που εκκρεμούν για άλλες οκτώ κεραίες.

Ελευθερία

Αρέσει σε %d bloggers: