Χωματερή δίπλα σε σχολείο!!!

Διαβάσαμε στον Κήρυκα

Αναστάτωση προκαλεί στους κατοίκους της Ραχούλας, στο δήμο Κοιλάδας η επαναλειτουργία της παλιάς χωματερής που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το σχολείο του χωριού και πολύ κοντά στα σπίτια τους. Όπως υποστηρίζουν παρά το γεγονός ότι έχουν διαμαρτυρηθεί έντονα εδώ και ένα χρόνο στη δημοτική αρχή ζητώντας την παρέμβασή της, ώστε να κλείσει η χωματερή και παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα με αποτέλεσμα ο χώρος που λειτουργούσε σαν αμμορυχείο την περίοδο της χούντας να έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο που φιλοξενεί μπάζα και σκουπίδια.
Παράλληλα οι κάτοικοι σημειώνουν ότι κανείς από τους ρυπαίνοντες δεν σέβεται τους κατοίκους και κυρίως τους μαθητές και επισημαίνουν ότι θεωρούν για τους ίδιους κοροϊδία την τοποθέτηση πινακίδων που λένε ότι απαγορεύεται η ρήψη μπαζών και σκουπιδιών στο συγκεκριμένο χώρο.
Επειδή όπως τονίζουν η κατάσταση δεν πάει άλλο οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στη δικαιοσύνη υποβάλλοντας μήνυση σε όλους εκείνους που ρυπαίνουν, αλλά και σε βάρος της δημοτικής αρχής που όπως σημειώνουν δεν έχει φροντίσει ακόμη να κλείσει η χωματερή.
Γ.Δ.Π.

Αρέσει σε %d bloggers: